W dalszym ciągu pozostajemy przy jedzeniu, ale przejdę teraz do dań podawanych podczas lunchów i kolacji. Na początku opiszę potrawy mięsne, które pojawiały się na pre i post campie, ale nie pojawiały się gdy były turnusy dla dzieci.
Źródło: allrecepies.com |
Źródło: twwardyszparag.pl |
Źródło: mojegotowanie.pl |
Źródło: bonappetit.com |
Źródło: Wikipedia |
Źródło: Wikipedia |
Następną potrawą, o której napisze są hamburgery, a raczej hamburger bar. Nazywałam to w taki sposób, ponieważ każdy sam tworzył takiego hamburgera jakiego chciał. Do wyboru były: bułki, kotlety z wołowiny, kotlety z kurczaka, kotlety wegetariańskie i smażona cebulka. Do tego można było dołożyć sobie pomidora, sałatę, ser żółty. Zwykle hamburger bar na campie mieliśmy we wtorki kiedy posiłek był tylko dla kuchennego staffu, bo dzieci jadły gdzieś na zewnątrz.
Źródło: Wikipedia |
Hot dog to kolejną potrawa, którą chce opisać. Właściwie każdy sobie robił takiego hot-doga jakiego chciał, podobnie jak z hamburger bar. Były podłużne bułki, różne rodzaje kiełbasek, ogórek konserwowy, prażona cebulka i oczywiście musztarda i keczup.
Źródło: Wikipedia |
Źródło: Wikipedia |
Źródło: Wikipdia |
Źródło: Wikipedia |
Źródło: Wikipedia |
Źródło: Wikipedia |
Źródło: Wikipedia |
Źródło: Wikipedia |
CDN...
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz